Smits Autoschade Internet Privacy Policy

 
  Privacy Policy bij Smits Autoschade    

Smits Autoschade Nuenen respecteert uw verwachtingen van de persoonlijke levenssfeer bij het verstrekken van informatie aan ons bedrijf. Wij zullen niet delen, verkopen of anderszins niet-openbare informatie aan derden zonder uw schriftelijke toestemming met uitzondering van de gevraagde informatie door de rechtbanken , door de wetshandhavingsinstanties of als vereist voor derden ter ondersteuning van ons bedrijf met de levering van producten en diensten als onderdeel van ons contract met onze klant. Alle informatie die aan ons bedrijf wordt versterkt, zal worden omgegaan met een passend niveau van discretie en vertrouwelijkheid.

Smits Autoschade Nuenen stimuleert feedback van klanten. Wij behouden ons het recht gebruik te maken van opmerkingen door klant verstrekt via deze website op het gebied van marketing materialen, reclame en promoties. Bij het werken met een klant feedback of foto's zullen we geen gebruik maken van de klant volledige naam of openbaar contact informatie zoals adres, e-mail adres of telefoonnummer.

Onze website maakt geen gebruik maken van tracking cookies of het uploaden van programma's op uw computer. Gebruik van deze website zal niet leiden tot ongewenste contact in of vanuit onze onderneming. Wij waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf dat zich inzet voor de bescherming van uw privacy.

Als u vragen heeft over dit beleid kunt u contact opnemen met Smits Autoschade telefoon: 040-2837774.

 
       
 
Site designed bij LeRu| W3C-css| W3C XHTML-1.0| Copyright © 2009-2015 by Smits Autoschade All Rights reserved. |Privacy |Disclaimer