Bedrijfsprofiel van  "SMITS AUTOSCHADE" Nuenen

 
 

Inrit bij Autoschade Smits

   

Smits Autoschade is een modern autoschadebedrijf die al meer dan 30 jaar zich gespecialiseerd heeft in reparaties van schades aan personenauto's en lichte bedrijfswagens. Het vakbekwaam personeel beschikt en gebruikt de meest actuele technologische toepassingen en gereedschappen. Wij kunnen u altijd vertellen in welk stadium van herstel uw auto verkeerd en wanneer hij gereed zal zijn. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen.

Professionele auto reparatie gaat veel verder. We besteden aandacht aan de vele verborgen onderdelen, die nodig zijn voor een professionele reparatie. U hoeft geen trillingen en andere reparatie gebreken te aanvaarden. Onze carrosserie- reparatie- en spuit-professionals hebben de opleiding, ervaring en vaardigheden om alle gangbare merken en modellen voertuigen te repareren.

Verzekeringsclaims: Wij werken samen met verzekeringsmaatschappijen. Maar U heeft de mogelijkheid om te kiezen, waarom dan niet een autoschadeherstel bedrijf selecteren dat trots is op de kwaliteit van het door hen geleverde werk. Doen? Kies Smits Autoschade voor uw herstel werk.

Klantenservice: Wij weten dat u uw auto snel hersteld wilt hebben. In de kortst mogelijke tijd wordt uw voertuig teruggezet naar de fabriek's normen met nieuwe onderdelen en deskundig spuitwerk.

Onze werkplaats is voorzien van de meest innovatieve apparatuur die denkbaar is voor autoschadeherstel. Daarbij hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid pakket aan producten en diensten voor autoschadeherstel van het hoogste niveau

 
  Spuitcabine Smits Autoschade    
echt plaatwerk en spuitwerk bij Smit Autoschade
 
           
Site designed bij LeRu| W3C-css| W3C XHTML-1.0| Copyright © 2009-2015 by Smits Autoschade All Rights reserved. |Privacy |Disclaimer