verfspuit    

De Service en Diensten van Smits Autoschade

Kleine lakbeschadigingen bijwerken ( z.g. Spot Repair).

Spot Repair is een methode om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te verhelpen. Lakbeschadigingen worden hersteld door een ingenieuze lokale reparatie. Bovendien is het voordelig en milieuvriendelijk. In veel gevallen zijn dSpot Repair voore besparingen aanzienlijk. Door de gestegen tarieven voor spuitwerkzaamheden vraagt de klant steeds meer naar spot repair. Waar het vroeger voor een kleine lakbeschadiging noodzakelijk was een compleet deel van de auto over te spuiten, kan nu vaak worden volstaan met een plaatselijke cosmetische bewerking. Kleine schades kunnen op deze manier veelal voor een aanzienlijk lager bedrag en een gegarandeerde kwaliteit worden gerepareerd. En dat komt het milieu en uw portemonnee ten goede.

Toepassingen

Toepassingen van Spot Repair zijn mogelijk bij bijvoorbeeld steenslag, krassen, scheurtjes, kleine deuken, en het repareren van kunststof bumpers. Ook herstel van polyester en hard PVC is mogelijk. Door het gebruik van kleine nevelarme lakspuiten en het lage grondstofgebruik is de techniek niet schadelijk voor het milieu. Alle gangbare kleuren worden met een lakcomputer samengesteld en afgewogen op de juiste kleur en hoeveelheid.Spot Repair na

Voordelen:

  • twee jaar garantie
  • kostenbesparend
  • milieuvriendelijk
  • reparatie vaak zonder demontage

Spot repair

Op een speciale plek wordt de auto gespoten, hierbij staat de auto op een hefbrug op werkhoogte,en de spuitnevel wordt afgezogen via een afzuigsysteem.

Stap 1 - Schademelding

U meldt de autoschade bij ons via het nummer 040 - 2837774 Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt voor de beoordeling van de autoschade. Tijdens deze afspraak wordt de schade aan de auto vastgelegd met behulp van een digitale camera.

Hierna wordt een vervolgafspraak met u gemaakt voor de daadwerkelijke reparatie van uw auto. Ondertussen zorgen wij ervoor dat er, indien nodig, nieuwe onderdelen besteld worden. Deze manier van werken geeft ons de gelegenheid om de reparatie van de auto goed in te plannen. Hierdoor kunnen we duidelijke afspraken maken over de aflevering van de auto

Stap 2 - Schadetaxatie en afhandeling met lease- en verzekeringsmaatschappij

Als u formeel opdracht hebt gegeven tot repareren, wordt een schaderapport opgesteld. Wij stemmen de kosten van de autoschade af met de betalende partij. Dit kan de eigenaar van de auto zijn, maar ook een lease- of verzekeringsmaatschappij. Eventueel kunnen wij een schade-expert inschakelen voor een onafhankelijke taxatie. Zodra wij toestemming hebben van alle betrokken partijen beginnen wij met het herstel van de autoschade. Afhankelijk van uw wensen en de afspraken met de lease- of verzekeringsmaatschappij zorgen wij tijdens de reparatieperiode voor passend vervangend vervoer.Uitdeuken zonder spuiten voor

Stap 3 - Uitdeuken

Indien er geen lakbeschadiging is kunnen we voor u de deuk uitdeuken zonder te spuiten. Deze speciale techniek bespaart een hoop tijd en dus geld. U kunt ervoor kiezen dit bij de verzekering te claimen, maar dan daalt uw no-claimkorting.

Uitdeuken zonder spuiten

Wie kent de situatie niet! Uw auto staat geparkeerd, u komt terug en er zit een deukje in het portier. Niet groot, maar net groot genoeg om u groen en geel te Uitdeuken zonder spuiten naergeren. Natuurlijk is er niemand meer te zien. Het geheel overspuiten van het spatbord of de deur loopt flink in de papieren. De verzekeringsmaatschappij is ook al geen optie: immers u raakt een gedeelte van uw no-claimkorting kwijt. Veelal blijft de deuk zitten. Jammer… maar beslist niet nodig dankzij een methode die steeds vaker wordt toegepast: Uitdeuken zonder spuiten.

Stap 1 - Schademelding

U meldt de autoschade bij ons via het nummer 040 - 2837774. Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt voor de beoordeling van de autoschade. Tijdens deze afspraak wordt de schade aan de auto vastgelegd met behulp van een digitale camera.
Hierna wordt een vervolgafspraak met u gemaakt voor de daadwerkelijke reparatie van uw auto. Ondertussen zorgen wij ervoor dat er, indien nodig, nieuwe onderdelen besteld worden. Deze manier van werken geeft ons de gelegenheid om de reparatie van de auto goed in te plannen. Hierdoor kunnen we duidelijke afspraken maken over de aflevering van de auto.

Stap 2 - Schadetaxatie en afhandeling met lease- en verzekeringsmaatschappij

Als u formeel opdracht hebt gegeven tot repareren, wordt een schaderapport opgesteld. Wij stemmen de kosten van de autoschade af met de betalende partij. Dit kan de eigenaar van de auto zijn, maar ook een lease- of verzekeringsmaatschappBMW Voor de Reparatieij. Eventueel kunnen wij een schade-expert inschakelen voor een onafhankelijke taxatie. Zodra wij toestemming hebben van alle betrokken partijen beginnen wij met het herstel van de autoschade. Afhankelijk van uw wensen en de afspraken met de lease- of verzekeringsmaatschappij zorgen wij tijdens de reparatieperiode voor passend vervangend vervoer.

Stap 3 - Demontage en uitdeuken

Regelmatig blijft de schade beperkt tot bepaalde onderdelen van uw auto. In dat geval zorgen onze medewerkers op de de- en montageafdeling voor een vakkundige verwijdering van dat betreffende onderdeel. Dit gebeurt met de uiterste zorg. Vervolgens kunnen onze collegae het betreffende gedeelte voor diverse werkzaamheden hanteren.

Stap 4 - Richten

Bij beschadigingen aan het chassis of de wielophanging kunnen wij onderdelen vervangen. De maatvoering wordt door middel van richtbanken en uitlijnapparatuur afgesteld op de door de fabrikant opgegeven waarden.

Stap 5 - Voorbewerking en spuiten

Na de plaatwerk gaat de auto naar de spuitafdeling. Daar worden de niet te spuiten delen afgeplakt en de vervangen of herstelde delen worden voorbewerkt. Het voorbewerken BMW Na de reparatiebetreft het schuren van de plaatdelen en deze delen voorzien van grondlak. De autospuiter brengt in de spuitcabine zorgvuldig een nieuwe laklaag aan. Wij maken daarbij alleen gebruik van watergedragen lakken die het milieu besparen.

Stap 6 - Montage en aflevering

Nadat de auto de spuitafdeling heeft verlaten, worden de resterende onderdelen gemonteerd, krijgen nieuwe plaatdelen een anti-corrosie behandeling en vindt de laatste technische controle plaats. Wij vinden dat de auto pas klaar is, wanneer deze schoon is. Als u de auto komt ophalen informeren wij u over de uitgevoerde werkzaamheden.

Top
       
 
Site designed bij LeRu| W3C-css| W3C XHTML-1.0| Copyright © 2009-2015 by Smits Autoschade All Rights reserved. |Privacy |Disclaimer